Ontdek de passie voor glas bij Cijfers en Glas. Sinds 2010 maakt Cijfers en Glas objecten en sieraden van glas. De passie daarvoor ontstond een paar jaar daarvoor tijdens een workshop glas bewerken en is sindsdien nooit meer verdwenen. Behalve voor deze glazen objecten en sieraden kunt u bij Cijfers en Glas ook terecht met uw boekhouding.

De glazen objecten die Cijfers en Glas creëert worden voornamelijk gemaakt met Bullseye-glas en floatglas. Door middel van fusion worden deze in een computergestuurde oven samengevoegd tot fraaie schalen, vazen, sculpturen en andere objecten. Ieder object dat op deze manier gemaakt wordt is uniek, omdat glas een onvoorspelbaar materiaal is en het daarom niet exact te voorspellen is hoe het uit de oven zal komen. Ook de sieraden van Cijfers en Glas zijn stuk voor stuk uniek. In de webshop vindt u onder andere hangers, broches en oorbellen. Heel speciaal zijn de rouwsieraden, waarin wij voor u de as van uw dierbare kunnen verwerken.

Behalve voor glas heeft Cijfers en Glas ook een passie voor cijfers. Wij verzorgen namelijk de complete boekhouding voor middelgrote en kleine bedrijven en zzp’ers. Als lid van de NOAB zijn wij hiervoor volledig gekwalificeerd. Wilt u meer weten over ons cijfer- of glaswerk? Wij nodigen u uit om de webshop te bekijken en de unieke objecten en sieraden te ontdekken. Heeft u er vragen over of wilt u meer weten over onze boekhoudservice? Neem dan contact op. Wij delen graag onze passies.

Vestiging

M.P.J.M. Janssen
Zuidlarenstraat 57 unit 1.15
2545 VP  Den Haag
T 070 3663559
T 06 11266018
info@cijfersenglas.nl
www.cijfersenglas.nl